Bij het zoeken naar informatie op internet, bijvoorbeeld via Google, worden woorden nogal eens fout ingetoets.

De fouten die gemaakt worden bij het woord ontslag, zijn bijvoorbeeld: onslag, ontsalg, onlsag, ontsla, oonslag, ontlsag, etc

Bij vergoeding typt men wel eens: verhoeding, vegroeding, vegroedign, vergoedign, vergeoding, vegreoding.

Grappig is dat mensen wel vaak kunnen lezen wat er staat, als de eerste en laatste letter maar goed staan. Techniek kan dat nog niet zo goed.

 Hier een voorbeeld: Ontsalg vergeoding is het inrfmaoite prtaaol waar je hlup en adives vidnt oevr onstalg, avdoaceten, beemiddling.

Herken uw situatie

Soms voelt u aankomen dat uw ontslag in de lucht hangt. Dat kan zijn omdat u een conflict op uw werk hebt. Dat is een beklemmend gevoel waarvan u wakker kunt liggen. Want hoe moet het verder als u uw baan verliest?

Let op de voortekenen die een mogelijk ontslag aankondigen.

>> Bekijk voortekenen van dreigend ontslag

Gouden handdruk

De oprotpremie die je krijgt bij je ontslag heet ook wel gouden handdruk. Grappig om te zien dat deze twee termen verschillende invalshoeken hebben; een negatieve en een positieve. Wat ze gemeen hebben is dat het beide om geld gaat. Een ontslagvergoeding is soms heel veel, soms niet meer dan een kleine pleister op de grote wond. Maar wat moet u nu doen met dat geld? Uitgeven, sparen? Bij ontslag zijn de meeste mensen de eerste dagen van slag, gedesorienteerd. Later in het ontslag proces, als de ontslagvergoeding wordt toegekend is er tijd voor de toekomst. Wat doe je na ontslag met je ontslagvergoeding?